Comanda un
banchet
Petrecere pentru copii www.pensiunea.md
inapoi top
Evenimente
Trattoria della nonna Catering – Sărbătoarea ta e în mâinile profesioniştilor!
Joi, 15 Martie 2012

Trattoria della nonna Catering – Sărbătoarea ta e în mâinile profesioniştilor

Este un serviciu foarte popular în întreaga lume care de ceva timp se bucură de o cerere tot mai mare și la noi. Acest serviciu oferă o imagine total nouă asupra organizării unei petreceri, a unui eveniment sau chiar a unei cine în doi.
Reţeaua de restaurante Trattoria della nonna a dedicat un departament aparte acestuia, mai multe aflaţi în interviul ce urmează, de la Tatiana Ignatova, Directorul departamentului Trattoria della nonna Catering.

Poate mai puţini ştiu, ce semnifică termenul de „catering”?
De bază, cateringul se referă la furnizarea şi transportul de alimente, de mâncare, însă termenul îmbracă „haine noi” şi intră chiar şi pe teritoriul organizatorilor de evenimente. Catering-ul este un nou pas al lumii moderne, al celor care preţuiesc timpul, confortul şi originalitatea. Este mai mult decât livrarea de bucate, este sărbătoarea în sine. Nu în zădar, motto-ul nostru este „Trattoria Catering - îţi aduce sărbătoarea unde o doreşti”.
    
Ce anume oferă Trattoria della nonna Catering pe lângă bucate?
Pe lângă bucate, propunem și servicii de decor, muzică, diverse activităţi de divertisment, cu fotograf etc. Cel mai important e că evenimentul poate fi organizat oriunde – acasă, într-un local, într-o oficiu sau pe malul unui lac… Orice idee va fi executată. Încă nu ni s-a întâmplat să refuzăm pe cineva.

La ce gen de evenimente este solicitat catering-ul cel mai des?
Cateringul este un serviciu foarte comod şi plăcut, mai ales pentru femei. În timpurile de astăzi avem tot mai femei care se dedică muncii pe care o fac și dispun de puţin timp liber şi nu reuşesc să gătească, dar care vor să dăruiască celor dragi sărbători frumoase. În acest caz cateringul este soluţia ideală – noi ne ocupăm de toate, de la gătit şi până la curăţat vasele.
Zilele de naştere sunt printre cele mai solicitate evenimente pe care le organizăm. Se întâmplă ca ele să fie pentru copii, acasă fie la şcoală. Pentru ei avem program special cu clovni, mimi, karaoke, decor cu baloane şi multe altele. În dependenţă de preferințele sărbătoritului, individualizăm fiecare petrecere.
Ar mai fi de menționat ca avem cerere și la coffee break-uri, fourchette-uri în cadrul diferitor training-uri sau seminare.

Care a fost cea mai neobişnuită cerere de până acum?
Pentru noi fiecare eveniment unic în felul său. Avem cereri pentru petreceri particulare, dar şi publice. Spre exemplu, am organizat un fourchette la Bienala Internaţională de Pictură, la fel şi la recenta expoziţie de fotografii nud a lui Roman Rybaleov şi multe altele. Deseori suntem invitaţi să organizăm evenimente cu o anumită tematică sau un anumit stil, care individualizează o persoană sau o companie.

Meniul restaurantelor Trattoria della nonna rămâne acelaşi şi pentru serviciile de catering?
Da şi nu numai. Meniul Trattoria della nonna Catering cuprinde, practic, toate bucătăriile lumii. De obicei compunem câteva meniuri dintre care clienții noștri pot alege, în dependenţă de preferinţele lor. Putem propune şi un meniu specific, dacă petrecerea are o anumită tematică. Spre exemplu, recent am avut o petrecere în stil latino-american, alta în stil italian… În acest caz alegem un meniu tradiţional, şi un decor special. Dispunem şi de utilaje tehnice speciale pentru catering, astfel că bucatele sunt transportate în condiţii ideale, iar uneori chiar le pregătim pe loc.

Oferiţi şi reduceri? În ce condiţii?
Avem, de obicei, aceleaşi promoţii ca şi în restaurantele din reţea – Trattoria della nonna şi Don Taco. De asemenea sunt valabile aceeaşi cartele de reduceri pe care le deţin oaspeţii restaurantelor iar sărbători avem diferite oferte.

Care sunt cele mai importante avantaje ale acestui tip de deservire?
Catering înseamnă comoditate, stil și individualitate.
Dacă vorbim de serviciile pe care le oferă Trattoria della nonna Catering, pot spune că ne defineşte calitatea şi diversitatea bucatelor. Creativitatea noastră nu are limite şi orice idee poate fi realizată. Nu în ultimul rând un atribut important sunt preţurile accesibile, care diferă în dependenţă de cerinţele oaspeţilor noştri.